#1785 closed defect (fixed)

Task name not correctly displayed by Capture Engine CLI

Reported by: Bob Grimes Owned by: Chris Johns
Priority: normal Milestone: 4.11
Component: unspecified Version: 4.10
Severity: normal Keywords:
Cc: joel.sherrill@…, rsg@… Blocked By:
Blocking:

Description (last modified by Joel Sherrill)

The task name is not being reported correctly. Using Virtex BSP, RTEMS 4.9 and the rtems_monitor, I get the following from ctlist:

1-rtems $ ctlist
total 13

0a01000a 90 90 90 DELAY a--- 0% 0% (15)
0a010007 30 30 30 Wevnt a--- 0% 0% (5)
0a01000c 80 80 80 Wmsg a--- 0% 0% (3)
0a010014 11 11 11 WRATE a--- 0% 0% (9542)
0a010004 100 100 100 Wevnt a--- 0% 0% (17)
0a010018 10 10 10 WRATE a--- 0% 0% (1983)
0a010010 80 80 80 READY a--- 0% 0% (2)
0a010002 100 100 100 Wevnt a--- 0% 0% (64)
0a010019 100 100 100 DELAY a--- 0% 0% (9809)
09010001 255 255 255 READY a--- 0% 0% (172135)
0a010001 120 120 120 READY a--- 0% 0% (5)
0a010011 80 80 80 READY a--- 0% 0% (233)
0a01000b 1 1 1 READY a--- 0% 0% (68596)

Using Gaisler LEON3 BSP, RTEMS 4.10 and the shell, I get the following output (different sets of tasks, of course, and different BSPs, virtex and leon3, respectively):

SHLL / # ctlist
total 5

0a010003 @G? 10 10 10 Wmsg a--g 0% 0% (0)
0a010002 @G? 10 10 10 Wmsg a--g 0% 0% (0)
09010001 @G? 255 255 255 READY a--g 0% 0% (12332)
0a010005 @G?@

?(@G? 1 1 1 Wmsg a--g 0% 0% (0)

0a010006 @G?@

?(@G? 100 100 100 READY a--g % `

So, it isn't specific to BSP, nor is it real new...

Attachments (1)

capture_name.diff (1.6 KB) - added by Daniel Ramirez on Dec 24, 2013 at 4:28:33 AM.
Fix Capture Engine task name display on 4.10 and 4.9

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

comment:1 Changed on Apr 26, 2011 at 9:06:45 PM by Bob Grimes

Owner: changed from Joel Sherrill to Chris Johns
Status: newassigned, rsg@alum.mit.edu

comment:2 Changed on Apr 27, 2011 at 10:21:48 AM by Joel Sherrill

Cc: Joel Sherrill added

Changed on Dec 24, 2013 at 4:28:33 AM by Daniel Ramirez

Attachment: capture_name.diff added

Fix Capture Engine task name display on 4.10 and 4.9

comment:3 Changed on Dec 24, 2013 at 4:28:33 AM by Daniel Ramirez

This PR is a mirror of PR 1361: https://www.rtems.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=1361

This issue has been fixed on the Master branch, task names will display properly by the capture engine. The bug still exists on the 4.10 and 4.9 branches, and the attached patch applies cleanly and will solve the issue.

comment:4 Changed on Dec 16, 2014 at 12:27:28 AM by Joel Sherrill

Description: modified (diff)
Resolution: fixed
Status: assignedclosed

comment:5 Changed on Oct 10, 2017 at 6:35:44 AM by Sebastian Huber

Component: miscunspecified
Note: See TracTickets for help on using tickets.